18 Aralik Sağlik İdariciler Günü

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi İİBF Sağlık Yönetimi Bölümü 18 ARALIK Sağlık İdareciler Günü Nedeniyle ''Sağlık İdarecileri Buluşuyor'' başlıklı organizasyonunda Şehir Hastaneleri konuşuldıu.Şehir Hastaneleri Koordinasyon Daire Başkanlığı adına Sağ. Uzm. Yrd. Gani DURUR, Isparta Şehir Hastanesi adına İdari Mali İşler Müdür Yrd. Şükrü Buğra KAPLAN, Basın Sorumlusu Senem COŞGUN tarafından organizasyonda bilgilendirici sunum ve tanıtım gerçekleştirildi.

Bölüm öğrencileri tarafından büyük ilgi ile izlenen organizasyonda, Şehir Hastaneleri hakkında farkındalık oluştuğu gözlendi.Bu ve benzeri organizasyonların devamının faydalı olacağı kanatine varıldı.

Organizasyonda emeği geçen Üniversite adına  İİBF Dekanı Prof. Dr. Sn. Murat OKÇU , Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı ve aynı zamanda İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sn. Ramazan ERDEM, Araştırma Görevlisi Durmuş GÖKKAYA, adına sayamadığımız akademisyenlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Isparta Şehir Hastanelerimiz hakkında farkındalık oluşturma ve paydaş çalışmalar içinde bulunma konusunda büyük bir başlangıç sağlanmasına vesile olmaları adına.

Sosyal Medyada Paylaş: Facebook'ta Paylaş